Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Σας έπεσε το ίντερνετ;;;;Ζητήστε αποζημίωση!!!!!

Οι χρήστες θα μπορούν στο εξής να ζητούν από τις εταιρείες παροχής Internet χρηματική αποζημίωση σε περίπτωση που για κάποιο λόγο διακοπεί η σύνδεσή τους...
Το ομοσπονδιακό δικαστήριο του Karlsruhe στη Γερμανία έκρινε ότι το Διαδίκτυο είναι ένα απαραίτητο κομμάτι της ζωής των ανθρώπων. Η απόφαση αυτή ήρθε ύστερα από την υπόθεση ενός Γερμανού που δεν μπορούσε να χρησιμοποιήσει τη σύνδεση DSL του για διάστημα δύο μηνών. Ο ίδιος είχε λάβει αποζημίωση από τον πάροχό του διότι εκτός από Internet δεν είχε και σταθερό τηλέφωνο, με αποτέλεσμα να πραγματοποιεί κλήσεις από το κινητό του τηλέφωνο.

Ο απελπισμένος χρήστης ήταν όμως αποφασισμένος να φτάσει την υπόθεση στα άκρα καθώς διεκδικούσε και αποζημίωση για την ανικανότητα της εταιρείας να του παράσχει μία λειτουργική διαδικτυακή σύνδεση.


 «Το Internet παίζει έναν πολύ σημαντικό ρόλο σήμερα και επηρεάζει σημαντικά την ιδιωτική ζωή ενός ατόμου. Για αυτό το λόγο, η αδυναμία χρήσης του Διαδικτύου μπορεί να συγκριθεί με την απώλεια ενός αυτοκινήτου» υποστήριξε εκπρόσωπος του δικαστηρίου στο γερμανικό τηλεοπτικό σταθμό ARD.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου