Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Τι είναι ένας εσωτεριστής;;;

Τί είναι ένας εσωτεριστής;
O εσωτεριστής είναι ένας μαθητής στα μονοπάτια των απόκρυφων και μυστικών κόσμων που υπάρχουν γύρω μας. Είναι ένας άνθρωπος που είτε μελετά αλχημεία, είτε, μυστικισμό, είτε χαλδα'ι'κή μαγεία, είτε, βρίσκει υψηλά μυητικά νοήματα σε μύθους, είτε ανακαλύπτει μέσω των αριθμών και της μουσικής διάφορες μεταφυσικές, είτε αναζητά  σε ιερούς τόπους και μέρη μεγάλες σοφίες, είτε ανακαλύπτει μέσω της γιόγκα, του βουδισμού, του χριστιανισμού, του σαμανισμού, της καμπάλα μεγάλες πανανθρώπινες και αμετάβλητες αλήθειες, είτε σε οτιδήποτε αληθινό, όμορφο και εγκάρδιο και αν βρει μπροστά του που έχει κάποιο κρυμμένο σύμβολο ή φως, είτε σε κάθε τι Προαιώνια Πραγματικότητα, εκεί(σε οποιαδήποτε απ' αυτά τα μονοπάτια που είπαμε)θα σταθεί και θα "σπουδάσει".
Σε κάθε σπουδαία και αληθινή ατραπό, ο εσωτεριστής βαδίζει με Αγάπη. Γίνεται ένας υπηρέτης της ανθρωπότητας και εξυπηρετεί το κοινό καλό, το καλό όλου του πλανήτη.
Δεν είναι άνθρωπος που ζει όπως οι άλλοι αφού βλέπει πιο μπροστά από τους συνανθρώπους του και πολλές φορές έχει διοράσεις από το μέλλον.
Οι εσωτεριστές είναι άτομα που ζουν βέβαια με φυσικό σώμα όπως όλοι και κατά συνέπεια πονούν και υποφέρουν το ίδιο. Έχοντας όμως γνώσεις που οι υπόλοιποι αγνωούν η ζωή γίνεται εντελώς διαφορετική γι' αυτούς, και πολλές φορές, εν μέσω των καταιγίδων του βίου τους, γλιτώνουν από τους πιο μεγάλους κινδύνους με θαυμαστό τρόπο.



Ο εσωτεριστής λοιπόν, σε όποιο μονοπάτι και αν το βρείτε από τα παραπάνω που είπαμε, είναι ένας φίλος του ανθρώπου, της γης, της φύσης και της Αγάπης.
Είναι ένας άνθρωπος που παλεύει όσο μπορεί πιο πολύ ώστε καθένας γύρω του να είναι χαμογελαστός, ευτυχισμένος και χαρωπός.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου