Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Προσωπική Προετοιμασία πριν από κάθε Μαγική Διεργασία













Μια από τις σημαντικότερες λεπτομέρειες που πρέπει να λαμβάνουμε υπόψη μας πριν ξεκινήσουμε μια μαγική διεργασία, είναι η προσωπική μας - σωματική και πνευματική - προετοιμασία. Προσωπικά, πιστεύω πως από την προετοιμασία μας εξαρτάται τουλάχιστον το 50% από την επιτυχία που θα έχει η διεργασία μας.

Αφού έχουμε αποφασίσει πως θα κάνουμε μια συγκεκριμένη μαγική διεργασία και έχουμε επιλέξει την μέρα και την ώρα, η προετοιμασία μας ξεκινά από νωρίς το πρωί. Θα φάμε ένα ελαφρύ πρωϊνό που να αποτελείται κατά προτίμηση από φρέσκα φαγητά (φρούτα, λαχανικά, μαύρο ψωμί ή δημητριακά, γάλα). Από το πρωϊνό μας εώς την ώρα που θα τελέσουμε την διεργασία μας, επιτρέπεται να πιούμε μόνο νερό, φρέσκους χυμούς ή να φάμε φρούτα.
Ιδανικά, δεν θα πρέπει να έχουμε έρθει σε σεξουαλική επαφή τουλάχιστον ένα 24ωρο πριν, μιας και το σεξ μας τραβάει πολύ ενέργεια την οποία θα ήταν καλύτερο να χρησιμοποιήσουμε στην διεργασία μας.

Μία ώρα περίπου πριν την μαγική μας διεργασία, ξεκινά η βασική μας προετοιμασία. Εννοείται πως αποσυνδέουμε τα τηλέφωνα και ειδοποιούμε τους δικούς μας να μην μας ενοχλήσουν για κάποιες ώρες και γενικώς φροντίζουμε να μην μας διακόψει τίποτα και κανείς.

Το πρώτο βασικό βήμα της προετοιμασίας μας είναι το τελετουργικό μπάνιο.
Υπάρχει ένα ρητό που λέει "Η καθαριότητα είναι συνώνυμο της θεϊκότητας" και μάλιστα μέσα στους μαγικούς κύκλους λέγεται πως οι αρνητικές ενέργειες θα κολλήσουν πάνω στις ακαθαρσίες του σώματος και θα μείνουν εκεί κατά την διάρκεια της διεργασίας μας, προκαλώντας μας ακόμα και βλάβες.
Το τελετουργικό μπάνιο είναι στην ουσία η πράξη αυτή που θα μας βάλει μέσα στην μαγική ατμόσφαιρα που χρειαζόμαστε για να τελέσουμε ένα ξόρκι.
Ανάλογα με το θέμα της διεργασίας μας, επιλέγουμε κεριά στο χρώμα που χρειαζόμαστε (πχ. ροζ και κόκκινα αν πρόκειται για ερωτική διεργασία, πράσινα αν πρόκειται για πλούτο, λευκά για προστασία κτλ). Με τον ίδιο τρόπο επιλέγουμε ένα θυμιατό ή αρωματικό stick ανάλογο του θέματος, καθώς και βότανα που θα ρίξουμε μέσα στο μπάνιο μας μαζί με άλατα και αν έχουμε, αιθέρια έλαια.
Βάλτε μουσική που να σας βάζει μέσα σε μια μαγική ατμόσφαιρα και χαλαρώστε στο μπάνιο σας και μερικά λεπτά, σκεπτόμενοι την διεργασία σας.
Μόλις νιώσετε έτοιμοι και καθαροί, κάντε ένα τελευταίο ξέβγαλμα με καθαρό νερό και οραματιστείτε πως το νερό αυτό παίρνει και τις τελευταίες ακαθαρσίες από πάνω σας και πέφτουν κατευθείαν στο σιφόνι, μακριά από εσάς.

Το επόμενο βήμα μας είναι η επιλογή των ρούχων μας. Το βασικό είναι να επιλέξουμε καθαρά και άνετα ρούχα, ιδανικά από καθαρό βαμβάκι για να αναπνέει το σώμα μας ελεύθερα.
Αν θέλουμε να είμαστε πιο προσεκτικοί προς τις λεπτομέρειες, επιλέγουμε ρούχα χρώματος ανάλογα με την διεργασία μας: κίτρινα αν κάνουμε μαντική διεργασία, μωβ αν θέλουμε να ενδυναμώσουμε το πνεύμα μας και να λάβουμε Γνώση από Ανώτερες Δυνάμεις, μπλε αν κάνουμε κάποια διεργασία που αφορά θεραπεία, πράσινα για διεργασίες που αφορούν την Γη ή θέματα αφθονίας και γονιμότητας, λευκά για διεργασίες καθαρισμού και προστασίας, ροζ ή κόκκινα για ερωτικά ζητήματα και μαύρα για να όλων των ειδών τις διεργασίες, μιας και στην μαγεία το μαύρο συμβολίζει την έλλειψη χρώματος και όχι το Κακό (όπως πιστεύουν πολλοί - α ρε Hollywood τί μας έχεις κάνει..!!!)
Μην ξεχνάμε βέβαια πως υπάρχει και η επιλογή απουσίας ρούχων, μιας και με αυτή την πράξη δηλώνουμε πως βρισκόμαστε μπροστά στην Θεά Μητέρα με την πιο φυσική μας "ενδυμασία", χωρίς να κρύβουμε τίποτα από αυτήν.
Αν θέλετε, φορέστε κάποιο κόσμημα, σύμβολο, ή ημιπολύτιμο λίθο που σας κάνει να νιώθετε μαγικά ενδυναμωμένοι και προστατευμένοι.


Τρίτο βήμα είναι η γείωση και η μαγική μας ενδυνάμωση. Αυτό γίνεται μέσω διαλογισμού ή οραματισμού (ή φυσικά μπορούμε να κάνουμε συνδυασμό και των δύο).
Μπορούμε να βάλουμε μια πολύ χαλαρωτική μουσική ιδανική για διαλογισμό και να κάνουμε μερικές ασκήσεις αναπνοών μέχρι να χαλαρώσουμε αρκετά. Ουσιαστικά, αυτό που θέλουμε είναι να ευθυγραμμίσουμε τα chakras, έτσι ώστε οι δυνάμεις μας να μην σκορπιστούν να είναι ασταθείς αλλά να μπορέσουμε να κατευθύνουμε την μαγική μας ενέργεια στον σκοπό που θέλουμε.

Αν είστε fan του οραματισμού, υπάρχει μια πολύ καλή άσκηση για να σας γειώσει και να σας ευθυγραμμίσει. Καθήστε σε μια καρέκλα, ίσια πλάτη και τα πέλματά σας γυμνά να ακουμπάνε καλά στο πάτωμα. Αρχίστε τις αναπνοές χαλαρώνοντας σιγά σιγά όλους σας τους μυς. Κλείστε τα μάτια σας και φανταστείτε ότι είστε ένα μεγάλο όμορφο δέντρο. Το κεφάλι σας, τα χέρια και οι ώμοι σας είναι τα κλαδιά, το σώμα σας ο κορμός και τα πόδια σας οι ρίζες. Συνεχίστε να αναπνέεται αργά και ρυθμικά. Φανταστείτε τώρα πως με κάθε εισπνοή σας, βγαίνουν ρίζες από τα πόδια σας μέσα στην γη, ενώ με κάθε εκπνοή σας οι ρίζες μεγαλώνουν και χώνονται βαθύτερα.
Καθώς οι ρίζες σας έχουν μεγαλώσει αρκετά, φανταστείτε μέ κάθε εισπνοή να ρουφάτε ενέργεια και θρεπτικά συστατικά από την Γη δυναμώνοντας έτσι τις ρίζες σας, ενώ στην εκπνοή νιώστε τις ζεστές ακτίνες του ήλιου να σας χτυπάνε απαλά στα κλαδιά σας.
Συνεχίστε την άσκηση μέχρι να νιώσετε δυνατοί, γειωμένοι και καλά συγκεντρωμένοι.

Συγχαρητήρια, είστε πλέον έτοιμοι να ξεκινήσετε την διεργασία σας!
Εδώ σταματά η προσωπική προετοιμασία και ξεκινά η προετοιμασία του βωμού.

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ!!!!!!!!!!!!Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΟΥ ΕΞΗΓΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ

Η φυσική έχει ένα νόμο που εξηγεί τα πάντα στο σύμπαν. Και ο νόμος αυτός στηρίζεται στον αριθμό τρία.
01989206430985
Ο αριθμός τρία φαίνεται ότι κυβερνά τα πάντα στον κόσμο. Πηγή: Supplied
ΤΑ θρησκευτικά δόγματα μιλούν για μια τριάδα. Οι πολιτικοί έχουν να σας πουν τρία πράγματα. Οι αναμνήσεις έρχονται σε εικόνες των τριών δευτερολέπτων. Ο λαός λέει ότι «το κακό τρίτωσε». Η ύπαρξη του δύο (πατέρας, μητέρα), σχεδόν αναπόφευκτα ακολουθείται από το τρία (το παιδί). Τα διαζύγια και οι χωρισμοί προκύπτουν επειδή τα πρόσωπα γίνονται τρία.
Το τρία είναι ο πρώτος περιττός πρώτος αριθμός. Από αυτόν, σύμφωνα με τους πυθαγόρειους, προκύπτει το πρώτο σχήμα στον κόσμο – το τρίγωνο. Το ένα είναι ουδέτερο, το δύο παθητικό, ενώ το τρία υποδηλώνει κίνηση και δράση. Συμβολίζει την επίδραση του πνεύματος πάνω στην ύλη, του ενεργητικού στοιχείου πάνω στο παθητικό. Από αυτό προκύπτει η δημιουργία. Γι’ αυτό ο Λάο Τσε λέει: «Το ένα γεννάει το δύο∙ το δύο γεννάει το τρία∙ το τρία γεννάει όλα τα πράγματα».
Τρεις ήταν οι Μοίρες παλιά, τρεις είναι σήμερα και οι Κύριοι του Κάρμα. Τρεις ήταν οι αρχές της ησιόδειας κοσμογονίας και τρία τα κύρια πρόσωπα της αιγυπτιακής μυθολογίας (Όσιρης, Ίσιδα και Ώρος). Οι δικαστές του Κάτω Κόσμου είναι επίσης τρεις. Πολλές υποχθόνιες υπάρξεις, κατώτερα αντίγραφα της τριάδας, έχουν τρία κεφάλια, όπως ο Κέρβερος ή η τρίμορφη Εκάτη, ενώ ο Ποσειδώνας, ο κύριος του κόσμου, κρατάει τρίαινα.
Στα κινηματογραφικά έργα δεσπόζουν οι τριλογίες. Το τρία βρίσκεται σε περίοπτη θέση στους τίτλους των λογοτεχνικών έργων – αρχίζοντας από τα Τρία Μικρά Γουρουνάκια, περνώντας στους Τρεις Σωματοφύλακες και καταλήγοντας στην Τριλογία του Κόσμου, του Άγγλου συγγραφέα φαντασίας Φίλιπ Πούλμαν.
Οι Ρωμαίοι πίστευαν ότι το τρία είναι ο τέλειος αριθμός: «Omne trium perfectum». Οτιδήποτε έρχεται σε τριάδες είναι τέλειο.
Οτιδήποτε μέσα στο σύμπαν σχετίζεται με τον αριθμό τρία. Αυτό οφείλεται στο ότι κατά κάποιο τρόπο αποτελεί το «εσωτερικό της ενότητας».
Φαίνεται όμως ότι, εκτός από τον άνθρωπο, και η Μητέρα Φύση σκέφτεται τριαδικά. Αυτό υποστηρίζει τώρα ο προωθημένος τομέας της Φυσικής, η κβαντομηχανική, η οποία περιγράφει τη συμπεριφορά της ύλης στο μοριακό, ατομικό και υποατομικό επίπεδο.
Όταν όμως ένας σοβιετικός επιστήμονας το πρότεινε αυτό για πρώτη φορά στη δεκαετία του 1970, αντιμετωπίστηκε με χλευασμό.
photo
029892064309843
Η ύπαρξη του δύο (πατέρας, μητέρα), σχεδόν αναπόφευκτα ακολουθείται από το τρία (το παιδί). Πηγή: 
Supplied
Πρόκειται για τον πυρηνικό φυσικό Vitaly Efimov, ο οποίος πρότεινε την ύπαρξη μιας νέας και εξωτικής κατάστασης της ύλης που σήμερα είναι γνωστή ως “Efimov quantum states” (κατάσταση Εφίμοβ). Την εποχή εκείνη ήταν ερευνητής στο A.F. Ioffe Physico-Technical Institute της Σοβιετικής Ακαδημίας Επιστημών στο Λένινγκραντ. Σήμερα είναι ομότιμος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Ουάσιγκτον.
Στην εργασία του τότε, το 1970, ανέφερε: «Η ενέργεια προκύπτει από το συντονισμό των δυνάμεων δύο σωμάτων σε ένα σύστημα τριών αλληλεπιδρώντων σωματιδίων».
Τα επόμενα 35 χρόνια οι φυσικοί όλου του κόσμου βάλθηκαν να αποδείξουν ότι οι εξισώσεις του Efimov ήταν λάθος και αυτό που πρότεινε ένας άπιαστος στόχος.
Η θεωρία του επιβεβαιώθηκε πειραματικά το 2006. (Evidence for Efimov quantum states in an ultracold gas of caesium atomsΆρθρο στο περιοδικό Nature).
Για τους φυσικούς ήταν αδιανόητο ότι ο ενεργειακός συντονισμός δύο σωμάτων προκύπτει από μια τριμέρεια: τη σύζευξη τριών ελευθέρων ατόμων στην κατάσταση Εφίμοβ. Η εικόνα ωστόσο είναι απλή. Ας τη δούμε σαν τα στρώματα ενός κρεμμυδιού: στο πάνω-πάνω στρώμα υπάρχουν τα μόρια· ξεφλουδίζοντας το κρεμμύδι θα δούμε ότι στο πιο κάτω στρώμα υπάρχει ένα μόριο 22,7 φορές μικρότερο· και κάθε φορά που θα αφαιρούμε ένα στρώμα θα βρίσκουμε ένα άλλο μόριο ακόμη πιο μικρό.
Τέσσερις δεκαετίες μετά, η τεχνολογική εξέλιξη επιτρέπει στις ομάδες των τριών κβαντικών σωματιδίων να μελετηθούν και να χειραγωγηθούν.
Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η κβαντική κατάσταση Εφίμοβ γίνεται αντιληπτή μόνο κάτω από εξαιρετικά ψυχρές συνθήκες. Η ύλη, όταν ψύχεται μερικά δισεκατομμυριοστά του βαθμού πάνω από το Απόλυτο Μηδέν, κάνει περίεργα πράγματα…
Αν θέλετε τις τεχνικές λεπτομέρειες, διαβάστε το σχετικό άρθρο που δημοσιεύει το Quanta Magazine.
Όμως ο αριθμός τρία δεν βρίσκεται μόνο στην κβαντική κατάσταση της ύλης. Τρεις χρονιές (2006, 2009 και 2010), τρεις διαφορετικές ερευνητικές ομάδες σε τρεις διαφορετικές χώρες επιβεβαίωσαν την “κατάσταση Εφίμοβ”.
Μάλιστα άνοιξαν την όρεξη και σε άλλους επιστήμονες, οι οποίοι τώρα υποστηρίζουν ότι και η ανθρώπινη συνείδηση είναι μια κβαντική κατάσταση της ύλης.
Σύμφωνα με τη θεωρία αυτή, η επεξεργασία της πληροφορίας στον ανθρώπινο εγκέφαλο γίνεται με τη βοήθεια 1011 νευρώνων (προσέξτε τον αριθμό τρία), που θα μπορούσαν να αναπαρασταθούν με 37 bits πληροφορίας.
Οι αρχαίοι πρόγονοί μας το έθεταν πιο απλά, μιλώντας για την τριαδική διαίρεση του ανθρώπου: πνεύμα (που είναι το ανέφικτο ή νους), ψυχή (συναισθήματα) και σώμα (ένστικτα). Από εδώ πηγάζουν οι ηθικές δυνατότητες του καλού, του ουδέτερου και του κακού.
Άλλοι μελετητές βλέπουν την τριαδική διαίρεση του ανθρώπου σαν φως: διαίσθηση (ηθικό φως), σκέψη (διανοητικό φως) και ένστικτο (ζωικό φως).
Στη ζωή έχουμε την τριπλότητα: γέννηση, ανάπτυξη και φθορά. Ο αριθμός τρία φαίνεται ότι κυβερνά τα πάντα…